Biffsalat

Nydelig sommersalat med rosastekt oksefilet og bacon. En salat som både metter godt og gir masse energi til resten av turen.

Ingredienser 4 porsjoner:

300 gr ytrefilet av storfe
150 gr bacon
1 pose babyleaf salat
1 hode issalat
150 gr frisk asparges
2 stk avocado
1 rødløk
100 gr cherrytomater
1 glass fetaost

Slik gjør du:

Kjøttet krydres med salt og pepper og stekes i smør til det er rosa inni. Bacon skjæres i terninger og sprøstekes. Legg på tørkepapir etterpå, så fettet kan renne av. Resten av grønnsakene skylles i kaldt vann og skjæres i passende biter. Anrett salat, grønnsaker og kjøtt på en tallerken eller i en bolle. Avslutt med fetaost på toppen og bruk oljen som den kommer i til dressing.

Tips: Hvis du skal gå noen timer før du spiser, så vent med fetaost og dressing til du skal servere, så holder salaten seg frisk og sprø hele veien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *