Velkommen til utemat

Måltidet er ofte høydepunktet på turen. Er man på tur, er bålet og maten langt viktigere enn hvor langt man har gått! 

Utemat.no blir laget av Roald Sundby. Jeg er en turglad kokk som har et ønske om å inspirere folk i alle aldre til å bruke de mulighetene den norske naturen gir oss. For de fleste av oss ligger den rett utenfor døren. Jeg liker å høste av det naturen tilbyr, og lage mat av dette.

Jeg vil gjerne inspirere dere til å lage mat som er sunn, enkel og smakfull. Med litt forarbeid hjemme er det ikke vanskelig å lage noe som passer for korte turer, lange turer, sommer, vinter, store og små. Her er det bare fantasien som setter grenser. Utfordre deg selv til å lage noe annet enn de vanlige grillpølsene. (Ikke noe galt med grillpølser, men det er hyggelig med litt variasjon).

På denne bloggen skal jeg forsøke å gi deg inspirasjon til å lage mat når dere er ute, og noen tips og triks for å gjøre turen enda bedre for store og små. Det blir også tester av utstyr som er naturlig å ha med seg på korte og lange turer. Håper du vil finne noe av interesse her på Utemat.no og slår følge på ferden. GOD TUR!

Du kan gjerne dele oppskrifter og bilder fra Utemat.no under forutsetning at du da også krediterer og linker tilbake til oss! Utemat ® er et registrert varemerke.

Ønsker du å kontakte oss, kan du bruke skjemaet under.