Burger av kyllingfilet
Saftig burger av kyllingfilet. Veldig enkel å lage og smaker fantastisk.
Forarbeid hjemme: Skjær opp salat og grønnsaker. Lag rømmedressing.
Ingredienser 4 porsjoner:
4 kyllingfileter
4 Hamburgerbrød
1 pose Baby leaf mix eller ruccola salat
2 Tomater
1 Rødløk
1 Paprika
Salt og pepper
Rømmedressing
Slik gjør du:
Snitt kyllingfileten på midten nesten helt igjennom og brett den ut som en sommerfugl. Krydre med salt og pepper. Filetene grilles ca. 5 min. på hver side. Varm hamburgerbrødene litt på grillen. Legg på salat, grønnsaker og kylling. Ha litt rømmedressing på toppen.
Rømmedressing lager du enkelt ved å hakke litt hvitløk og blande i rømme eller Creme Fraische. Smak til med salt, pepper, sitronsaft og gjerne litt fersk chili.