Biffsalat
Nydelig sommersalat med rosastekt oksefilet og bacon. En salat som både metter godt og gir masse energi til resten av turen.
Ingredienser 4 porsjoner:
300 gr ytrefilet av storfe
150 gr bacon
1 pose babyleaf salat
1 hode issalat
150 gr frisk asparges
2 stk avocado
1 rødløk
100 gr cherrytomater
1 glass fetaost
Slik gjør du:
Kjøttet krydres med salt og pepper og stekes i smør til det er rosa inni. Bacon skjæres i terninger og sprøstekes. Legg på tørkepapir etterpå, så fettet kan renne av. Resten av grønnsakene skylles i kaldt vann og skjæres i passende biter. Anrett salat, grønnsaker og kjøtt på en tallerken eller i en bolle. Avslutt med fetaost på toppen og bruk oljen som den kommer i til dressing.
Tips: Hvis du skal gå noen timer før du spiser, så vent med fetaost og dressing til du skal servere, så holder salaten seg frisk og sprø hele veien.