Enkelt

Her finner du enkle oppskrifter som er raske å lage og krever lite forberedelser.


Steak sandwich med salat og aioli

Steak sandwich

Skikkelig smørbrød med rosastekt oksefilet, salat og aioli. En blings som både metter godt og gir masse energi til resten av turen.

0 comments
Stekt laks med kremede grønnsaker

Stekt laks med kremede grønnsaker

Dette er en velsmakende og enkel fiskerett som er en perfekt avslutning på en lang dag med fiskestanga. Hvis du ikke har hatt fiskelykken med deg, er det selvfølgelig lov til å ha med seg et stykke fisk i sekken.

0 comments
Ostesmørbrød på bålet

Ostesmørbrød med pesto, skinke og tomat

Deilige ostesmørbrød laget på bålet. Har du brød og ost er det bare fantasien som setter begrensninger for hva slags ostesmørbrød du kan lage.

0 comments
Frokostgrøt over natten

Frokostgrøt over natten

Dette er den perfekte turfrokosten du kan spise mens kaffen koker og du fortsatt er i soveposen. Med noen enkle grep lager frokosten seg selv over natten.

0 comments
Tacobaguette

Tacobaguette

Har du litt tacokjøtt og grønnsaker til overs etter fredagstacoen, er dette en super måte å bruke restene på søndagsturen.

0 comments
Epler bakt i bålet

Epler bakt i bålet

Bakte epler med kanel og sukker er utrolig godt som dessert. Dessuten er det veldig enkelt!

0 comments
Lapper med nyrørte blåbær

Lapper med nyrørte blåbær

Lapper er perfekt som turmat! Lag røren ferdig hjemme, og hell den i en plastflaske.

0 comments
Pinnebrød

Pinnebrød – Klassikeren!

Hjemmelaget pinnebrød stekt på bålet smaker like godt som det er enkelt å lage. Pinnebrød kan lages i uendelig mange varianter.

0 comments
Havregrøt

Havregrøt

Havregrøt er noe av det beste å spise til frokost eller lunsj når du har en lang tur foran deg og trenger energi som varer en stund. Havregryn inneholder masse fiber, energi og næringsstoffer som er bra for oss, og man holder seg akkurat passe god og mett lenge!

0 comments

Laks i folie med grønnsaker og kryddersmør

Velsmakende og enkel turmat som du gjerne kan lage på forhånd. Passer fint å ha noen av disse i fryseren i tilfelle du skulle ta en spontan tur. Disse tiner akkurat passe mens du går.

0 comments
Omelett med grønnsaker

Omelett med bacon og grønnsaker

En god omelett er fin turmat. I en omelett kan du bruke alle typer kjøtt og grønnsaker, og det er er fin måte å bruke rester på. Her er det bare fantasien som setter grenser.

0 comments
Guacomole

Guacomole

Guacomole er et fantastisk tilbehør som opprinnelig kommer fra Mexico. Guacomole passer ikke bare til taco, det passer også utmerket til sommerens grillretter, enten det er kjøtt eller fisk.

0 comments
Tacokrydder

Lag ditt eget tacokrydder

Tacokrydder lager du enkelt selv. Tacokrydderet du kjøper i butikken inneholder ofte mye salt, smaksforsterkere (E621) og også sukker, noe som er helt unødvendig. Lag heller din egen blanding!

0 comments

Burger av kyllingfilet

Saftig burger av kyllingfilet. Veldig enkel å lage og smaker fantastisk.

0 comments
Grove pitabrød

Grove pitabrød

Hjemmelagde pitabrød er best! Med grovt hvetemel blir de ekstra gode på smak og ikke minst sunne. Denne deigen kan også brukes til pizzabunn.

0 comments
Kylling og grønnsaker i folie

Kylling og grønnsaker i foliepakke

Vil du ha et sunnere alternativ til pølser på bålet eller grillen, så bør du prøve denne foliepakkede blandingen av kylling og grønnsaker.

0 comments