Ostesmørbrød med pesto, skinke og tomat
Deilige ostesmørbrød laget på bålet.
Sett sammen disse ostesmørbrødene på forhånd hjemme, slik at de er klare til å legges på bålet med én gang du tar pause.
Har du brød og ost er det bare fantasien som setter begrensninger for ekstra tilbehør. Hva med spekepølse, ketchup, sennep, soltørkede tomater, paprika eller kjøttdeig? Litt krydder kan også sette en spiss på smaken. Oregano, basilikum eller rosmarin er bra alternativer her – eller kanskje litt hvitløk?
Her har du en av mine favoritter!
Ingredienser 4 porsjoner:
8 store skiver surdeigsbrød
Smør
Pesto (Ferdig på glass)
Skinke
Ost
Tomater
Pizzakrydder
Slik gjør du:
Smør litt smør på skivene. Ha på et godt lag pesto. Legg lagvis ost, skinke, tomat, pizzakrydder og ost på toppen. Den andre skiven legges over. Pakk i aluminiumsfolie og putt i sekken.
Når glørne på bålet er gode og varme kan pakkene legges på. Husk å snu jevnlig slik at brødet blir stekt på begge sider og osten smelter. 10-15 minutter kan du regne med at det tar. De kan også grilles over flammene. Da bruker jeg en rist som kan legges dobbelt, så mister du de ikke ned i bålet.