Laks i folie med grønnsaker og kryddersmør
Velsmakende og enkel turmat som du gjerne kan lage på forhånd. Passer fint å ha noen av disse i fryseren i tilfelle du skulle ta en spontan tur. Disse tiner akkurat passe mens du går.
Ingredienser 4 porsjoner:
4 store poteter
600 g laksefilet
1 løk
1 rød paprika
12 cherrytomater
1 fennikkel
1 rull kryddersmør
1 sitron
Salt og pepper
Dill
Olivenolje
Slik gjør du:
Lag en pakke til hver person. Smør litt olivenolje på folien. Legg et par lag med tynne potetskiver i bunn. Legg så på Laks i biter (ca. 2×2 cm), løk, paprika, små tomater og fennikkel. Legg noen klatter med kryddersmør på toppen. Til slutt litt dill og sitronsaft. Pakkes godt i dobbel folie. Legg på rist eller rett i glørne i ca. 15 min.