Tacobaguette

Har du litt tacokjøtt og grønnsaker til overs etter fredagstacoen, er dette en super måte å bruke restene på søndagsturen.

Ingredienser 2 porsjoner:

2 hvitløksbaguetter
Tacokjøtt (Så mye du har)
200 g revet ost
1 tomat
1 liten løk
1 paprika
Jalapenos
Hotsaus

Slik gjør du:

Del en hvitløksbaguett (Baguetten bør være halvtint. Ihvertfall ikke stivfrossen, da den kan være vanskelig å dele) på langs uten å skjære helt igjennom. Smør innvendig med hot tacosaus. Fyll i godt med revet ost. Legg på tacokjøtt, løk ,paprika, tomat og jalapenos. Pakkes i dobbel folie og legges rett i glørne i ca. 15 min. Snu noen ganger, så den ikke blir brent. Ha med litt ekstra tacosaus du kan ha over når du serverer.

Lag ditt eget tacokrydder. Oppskriften finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *