Omelett med bacon og grønnsaker
En god omelett er fin turmat. I en omelett kan du bruke alle typer kjøtt og grønnsaker, og det er er fin måte å bruke rester på. Her er det bare fantasien som setter grenser.
Ingredienser 4 porsjoner:
200 gram skogsbacon (1 pakke)
1 rød paprika
1 løk
100 gr. sukkererter
8 cherrytomater
8 egg
Salt og pepper
Slik gjør du:
Stek baconbiter i en panne på middels varme til det blir brunt. Ha i grønnsaker og stek videre til de er møre. Det siste minuttet har du i tomatene.
Hell eggeblandingen over i panna. Rør litt om så det ikke brenner seg. Trekk pannen litt til siden og la den stå til det begynner å stivne.
Server med godt brød.
Tips!
Kutt grønnsaker og bland egg og krydder på forhånd og pakk i forskjellige zip-lock poser, så tar det lite plass i sekken og er veldig raskt å lage.