Grill

Grill

Her finner du alle oppskrifter som kan lages på grill

Turmat på rist

Det finnes andre muligheter for å grille når man er på farten enn den lite miljøvennlige engangsgrillen. Her får du noen tips til hvilke grillmuligheter du har når du er ute på tur.

Marinerte lammekoteletter med soppstuing

Marinerte lammekoteletter med soppstuing er enkel og velsmakende mat som passer fint å lage på bålet. Lammekoteletter er en drøm å grille. Det er en bra mengde fett i de fleste typer koteletter, noe som gjør dem saftige og velsmakende.

Steak sandwich

Skikkelig smørbrød med rosastekt oksefilet, salat og aioli. En blings som både metter godt og gir masse energi til resten av turen.

Stekt laks med kremede grønnsaker

Dette er en velsmakende og enkel fiskerett som er en perfekt avslutning på en lang dag med fiskestanga. Hvis du ikke har hatt fiskelykken med deg, er det selvfølgelig lov til å ha med seg et stykke fisk i sekken.

Biffsalat

Nydelig sommersalat med rosastekt oksefilet og bacon. En salat som både metter godt og gir masse energi til resten av turen.

Tacobaguette

Har du litt tacokjøtt og grønnsaker til overs etter fredagstacoen, er dette en super måte å bruke restene på søndagsturen.

Epler bakt i bålet

Bakte epler med kanel og sukker er utrolig godt som dessert. Dessuten er det veldig enkelt!

Kylling i pitabrød

Kylling i pitabrød er velsmakende og enkel turmat, hvor det meste kan gjøres klart på forhånd.

Pinnebrød – Klassikeren!

Hjemmelaget pinnebrød stekt på bålet smaker like godt som det er enkelt å lage. Pinnebrød kan lages i uendelig mange varianter.

Laks i folie med grønnsaker og kryddersmør

Velsmakende og enkel turmat som du gjerne kan lage på forhånd. Passer fint å ha noen av disse i fryseren i tilfelle du skulle ta en spontan tur. Disse tiner akkurat passe mens du går.

Helgrillet gris

Helgrilling av dyr er ikke så vanskelig som de fleste tror, men det krever noe forberedelser, en stor grill og masse tid.