Omelett med bacon og grønnsaker

En god omelett er fin turmat. I en omelett kan du bruke alle typer kjøtt og grønnsaker, og det er er fin måte å bruke rester på. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Ingredienser 4 porsjoner:

200 gram skogsbacon (1 pakke)
1 rød paprika
1 løk
100 gr. sukkererter
8 cherrytomater
8 egg
Salt og pepper

Slik gjør du:

Stek baconbiter i en panne på middels varme til det blir brunt. Ha i grønnsaker og stek videre til de er møre. Det siste minuttet har du i tomatene.

Hell eggeblandingen over i panna. Rør litt om så det ikke brenner seg. Trekk pannen litt til siden og la den stå til det begynner å stivne.

Server med godt brød.

Tips!

Kutt grønnsaker og bland egg og krydder på forhånd og pakk i forskjellige zip-lock poser, så tar det lite plass i sekken og er veldig raskt å lage.

Omelett tips

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *