Kylling og grønnsaker i foliepakke

Vil du ha et sunnere alternativ til pølser på bålet eller grillen, så bør du prøve denne foliepakkede blandingen av kylling og grønnsaker.

Ingredienser – 2 Porsjoner:

2 stk kyllingfilet

1 stk gulrot

2 stk potet

2 skiver rød paprika

2 skiver løk

2 ss olje

1 ts Provencekrydder

12 ts salt

12 ts pepper

Slik gjør du:

  1. Skjær kylling og grønnsaker i passe store biter eller skiver.
  2. Vend alt i litt olje og legg det over på et ark aluminiumsfolie. Ha på krydder, salt og pepper.
  3. Pakk godt sammen og legg det på bålet i ca. 8-10 minutter eller på grill i ca. 10 minutter.

Spis sammen med for eksempel pinnebrød.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *